• darkblurbg
    De eenheid van winst is niet altijd een valuta

Engineeringsprojecten in de scheeps- en jachtbouw

Profiteer van het beste uit 2 werelden. Europees Project Management met kwalitatieve Maritieme engineering uit India.

Interim “project” management

Als interim “project” manager maak ik gebruik van mijn brede kennis, kunde en ervaring. Daarnaast merk ik dat het een voordeel is dat ik binnen verschillende bedrijven, branches en functies gewerkt heb, en do Do’s en de Dont’s ken. Een meerwaarde (naast de reguliere opdracht) die ik binnen uw organisatie kan laten zien en overdragen zijn professionele project management, doelmatigheid en resultaatgerichtheid en passie voor het vak. 

Optimalisator van bedrijfsprocessen

Het optimaliseren van processen is al zo oud als Rome. Er zijn talloze opleidingen, methoden en tools die zich richten op optimalisatie. Mijn mening is dat innovatie en continue verbeteren een must voor bedrijven is om een toekomst te hebben. De meerwaarde die ik in deze dienst lever is dat ik uw medewerkers meeneem in deze boeiende fase. Ik begeleidt en bewaak het proces maar gezamenlijk vinden we de oorzaken en bedenken we de oplossingen. Teamwork, acceptatie en draagvlak is een heel belangrijk nevenresultaat.

Agent van uniek Linx-as systeem

Voor Nederland en Noord Duitsland is Bronsolution de agent voor de firma Linx-as. Een innovatief koppeling om piping zonder lassen aan elkaar te verbinden. www.connectingpipes.com