• darkblurbg

 

Wij leveren kwalitatieve maritieme engineering (capaciteit), op tijd en tegen lage kosten!

Bronsolution levert maritiem engineeringswerk en projectmanagement van hoge kwaliteit. Wij werken met vaste deadlines en hanteren gunstige prijzen. Maak gebruik van onze engineering capaciteiten in de jacht- en scheepsbouw en besteed uw project(en) aan ons uit. Maritieme engineering leent zich goed voor outsourcing, omdat ieder engineeringsproject

  • gebonden is aan strenge mondiale regelgeving (Lloyd's Registers Rules and Regulations)
  • werkt met technische tekeningen (P&ID)
  • gebruik maakt van dezelfde mondiale software tools
  • werkt met vaste 3D-modellen en software bibliotheken

Maritieme engineering is voornamelijk een digitaal proces en kan daarom met vertrouwen uitbesteed worden aan externe partners zoals Bronsolution.

Een nijpend tekort aan maritieme engineers

We hebben te maken met een tekort aan Nederlandse maritieme technici. We halen daarom vaak buitenlandse technici naar ons land, omdat we voldoende werk hebben èn het werk graag binnen de landsgrenzen houden. Dit heeft een nadelig effect op de maritieme engineers. Zij reizen veel, leven lange tijd zonder hun familie en maken vele uren. Ook voor uzelf is dit ongunstig, omdat u veel tijd kwijt bent aan het inwerken en begeleiden van deze engineers, om ze na de afronding van een project te zien vertrekken met hun kennis. Zo begint u steeds weer van voren af aan.

Onze oplossing: een succesvolle samenwerking

Bronsolution heeft een antwoord op de groeiende vraag naar maritieme engineers. Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met Buoyancy Consultants. Dit gerenommeerde maritieme engineeringsbedrijf verzorgt wereldwijd offshore en onshore engineeringsprojecten in de scheepsbouw. Bij Bronsolution hebben we veel ervaring in de Europese scheeps- en jachtbouw, waarbij we ons focussen op het projectmanagement. We bundelen onze krachten en pakken het arbeidstekort aan.

Social and Green Engineering

Sociaal en groen. Zo omschrijven wij onze samenwerking. Wij zorgen ervoor dat de werknemers niet naar het werk worden gehaald, maar dat het werk naar de werknemers toekomt. Zo worden niet alleen extra kosten en milieubelasting voorkomen (groen), maar werken onze maritieme engineers ook op een plek waar zij zich prettig voelen (sociaal). Zo zijn ze in staat optimaal te presteren.

Uw partners in het outsourcen van maritieme engineering

Bronsolution is uw projectpartner, contactpersoon en gesprekspartner. Van tevoren wordt het project uitgebreid besproken en worden de scope en demarcatie duidelijk bepaald. Daarnaast spreken we onze verwachtingen naar elkaar uit. Wanneer het pakket met tekeningen compleet is, verzorgen wij alle communicatie richting Buoyancy Consultants. Bij grotere projecten zitten we beiden, gedurende een vooraf overeengekomen periode, bij u als klant om alle details van het project met elkaar af te stemmen. Daarna wordt het project lokaal bij Buoyancy uitgevoerd.

Wij nemen uw zorgen uit handen

U kunt uw project realtime volgen door middel van een e-browser en een open projectmanagementsysteem. Bronsolution bezoekt u daarnaast ook regelmatig voor meetings, reviews en voortgangsgesprekken. Ook leveren wij u het pakket met tekeningen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

               www.buoyancyconsultants.com