• darkblurbg
  Optimalisatie en innovatie is een must om een toekomst te hebben

Wie is Bronsolution

Zoals de naam aangeeft leveren wij oplossingen. De oplossingen zijn gericht op bedrijven die “tijdelijk” niet de capaciteit aan boord hebben om projecten of optimalisatie acties uit te voeren, maar wel de noodzaak zien om dit uit te voeren om hun schip op koers te houden. Echter blijft het daar niet bij en ga wij een stap verder.

Zoals ons logo laat zien wordt mede door onze inzet en meerwaarde (value adding) een klavertje drie een klavertje vier. Door onze opleiding, kennis, kunde en jarenlange ervaring geven wij het bedrijf (indien gewenst) naast het uitvoeren van de opdracht, bedrijf brede adviezen over zaken/processen die ons opvallen en verbetert of efficiënter kunnen worden georganiseerd. 

Bronsolution richt zich op technische bedrijven in de jacht- en scheepsbouw, maakindustrie, procesindustrie en producerende industrie.

 

Visie 

De kreet “stilstand is achter uitgang” omarmen wij volledig. Was de concurrentie eerst lokaal, daarna respectievelijk regionaal, provinciaal en landelijk. Nu is de concurrentie mondiaal. De wereld grenzen vervagen en zijn via het digitale netwerk nauwelijks nog aanwezig. Dat kan een bedreiging zijn, maar zie het ook als een kans !

Een feit is dat we aan de vooravond staan van een wereldwijde verandering. Of het nu gaat om te weinig kundige mensen die operationeel werk in Nederland kunnen uitvoeren, of de innovatie en groei van alternatieve wijze van opwekken van energie, het opraken van natuurlijke oliebronnen, het opwarmen van de aarde, een ding is zeker, er gaat veel veranderen om een nieuwe balans te vinden.

De visie van Bronsolution is om niet af te wachten maar voorop te gaan en ambitieus te zijn om mee te werken aan de nieuwe balans.

 

Missie

De hoofdmissie van Bronsolution is natuurlijk om te leveren hetgeen de klant verwacht. Maar daarnaast heeft het bedrijf nog een aantal missies zoals ;

 • Positieve bedrage leveren aan de nieuwe wereldwijde zakelijke balans.
 • Mijn ervaring en kwaliteiten breed in zetten zodat meerdere bedrijven hier voordeel van kunnen hebben.
 • Mensen motiveren om positief te zijn, te denken in mogelijkheden en plezier te hebben in hun werk.
 • Professioneel de opdrachten uitvoeren en daarnaast meer leveren, zodat een stukje Bronsolution binnen het bedrijf achterblijft.

 

Value adding

“Value adding” een prachtige kreet. De een krijgt er jeuk van de ander gaat er prat op. Het gaat echter niet om te term maar om de inhoud, houding en denkwijze. Als je in een situatie bent en je moet een lokaal probleem oplossen, en je kijkt over de schutting en ziet daar iets dat het totale proces beïnvloed, kan je niet je ogen sluiten maar moet je het opmerken om het totale proces te optimaliseren.  Dat is de value adding, die Bronsolution wil meer leveren.

 

Kernwaarden van Bronsolution zijn;

 • De 3 O’s : Ogen Oren Objectief (oftewel geen oogkleppen en historie).
 • Resultaat- en doelgericht.
 • Coachend leiderschap.
 • Passie, enthousiasme, humor, werkplezier, teamprestatie, motivatie.
 • Creatief, innovatief, out of the box.
 • Flexibel en betrouwbaar.