• darkblurbg

Ervaring

Na technisch en bedrijfskundig te zijn geschoold heb ik bijna 30 jaar ervaring binnen technische bedrijven, van project engineer tot Technisch Directeur. Een rode lijn in mijn carrière zijn ondernemerschap, teamwork, innovatie en continue verbeteren. Dit heb ik binnen verschillende bedrijven (waaronder mijn eigen bedrijven) uitgevoerd, in verschillende branches en functies.

De opdracht

Het succes van een opdracht wordt bepaald aan het begin. Door elkaars verwachtingen duidelijk te verwoorden, de opdracht (scope) goed te beschrijven en vast te leggen. Daarnaast moet de opdracht gever en ik beide overtuigd zijn en het vertrouwen hebben dat mijn inzet en meerwaarde bij gaat dragen aan het gewenste succes.

Een frisse blik

Ik heb geen geschiedenis bij uw bedrijf. De mensen, processen, productie, organisatie, beleid, visie, technieken, alles is nieuw. Daardoor kan ik dingen zien die anderen over het hoofd zien (bedrijfsblindheid). Kan ik buiten de kaders denken. En nieuwe oplossingen vinden voor oude problemen.

Passie voor mijn vak

De meeste voldoening haal ik uit het gezamenlijk bereiken van een opdracht doelstelling. Daarnaast wil ik iets achter laten waar het bedrijf verder mee kan, ofwel het leveren van meerwaarde (value adding).