• darkblurbg

Zoals onze naam al aangeeft leveren wij oplossingen. Wij reiken een helpende hand naar bedrijven die tijdelijk niet over de juiste werknemers beschikken om projecten of optimalisatieacties uit te voeren. Wanneer u deze arbeidskrachten wel nodig heeft, is het verstandig om een externe partij in te schakelen. Bronsolution is uw partner op het gebied van engineeringscapaciteit in de jacht- en scheepsbouw. Wij richten ons op twee pijlers: het bieden van sociale en groene oplossingen voor het tekort aan technici in de maritieme engineering én projectmanagement. Dus bent u op zoek naar een interim projectmanager? Neem dan vooral contact met ons op.

Interim projectmanagement biedt uitkomst

Mijn naam is Gert Jan Brons en ik ben de eigenaar van Bronsolution. Op basis van mijn jarenlange ervaring geef ik bedrijven adviezen over het efficiënter uitvoeren van processen. Dit kan naast een reguliere opdracht plaatsvinden, maar ook in de vorm van interim projectmanagement voor technische bedrijven in de jacht- en scheepsbouw, maakindustrie, procesindustrie en producerende industrie. Als interim projectmanager ben ik de missing link, de schakel die de zaken bijeen houdt.

Een klus als interim projectmanager? Ga voor Bronsolution

Ik maak als interim projectmanager veelvuldig gebruik van mijn brede kennis en kunde. Zo heb ik bijna drie decennia lang voor diverse bedrijven en branches gewerkt. Ik bekleedde verschillende functies, van project engineer tot technisch directeur. Daarom ben ik bekend met alle do’s en dont’s van het technisch projectmanagement. Ik voeg meerwaarde toe aan uw organisatie door mijn passie voor het vak, doelmatig en resultaatgericht handelen en een professionele houding.

Ik geloof dan ook heilig in de visie van ons bedrijf: wacht niet af, maar loop voorop en wees ambitieus. Wacht dus niet tot het laatste moment. Merkt u dat u behoefte hebt aan een frisse blik van buitenaf? Aan iemand die u toont waar het beter kan? Als interim projectmanager kijk ik zonder oogkleppen en ervaring met de historie van uw bedrijf naar de gehele bedrijfsvoering. Zo zorg ik ervoor dat u in staat bent uw processen te optimaliseren en met een positieve blik naar de toekomst te kijken.

Meer weten over interim projectmanagement?

Neem dan contact met me op. Dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.