• darkblurbg

      

 

Wij leveren kwalitatief maritiem engineeringswerk en projectmanagement, op tijd en tegen lage kosten !

 

Maritieme engineering leent zich goed om te outsourcen, omdat ;                              

  • het is gebonden aan strengente mondiale regelgeving (Lloyds rules),
  • er gewerkt wordt volgens o.a. klant tekeningen en P&ID’s (schema’s),
  • er veelal gebruik gemaakt wordt van dezelfde mondiale software tools,
  • er gewerkt wordt in een en dezelfde 3D-model,
  • er gewerkt wordt met klant gespecificeerde software bibliotheken,
  • het een digital proces is.

 

Er is een groot tekort aan technici in Nederland. Dus laten we buitenlandse technici naar Nederland komen, omdat we het werk hier wel hebben en willen houden. Deze tijdelijke immigranten moeten veel reizen, leven zonder hun familie, maken veel uren, moeten ingewerkt en begeleid worden en vertrekken vaak na het project waardoor de extra inspanning voor het inwerken en begeleiden opnieuw begint. Daarnaast vertrekken ze met de opgedane kennis binnen uw bedrijf.

 

Bronsolution en Buoyancy Consultants hebben de handen in een geslagen om een u een oplossing te bieden. Buoyancy Consultants is een zeer gerenommeerd maritiem engineeringsbedrijf uit de meest welvarendste provincie van India, Goa genaamd. Het bedrijf verzorgt mondiaal engineeringsprojecten van A tot Z in de scheepsbouw, offshore en onshore.

 

Bronsolution heeft veel ervaring in de Europese scheeps- en jachtbouw en is gericht op het project management. De samenwerking tussen Bronsolution en Buoyancy Consultants noemen wij “social and green engineering” en biedt een oplossing voor het tekort aan maritieme engineers in West Europa. De basis van “social and green engineering”is dat de werknemers niet naar het werk worden gehaald maar het werk naar de werknemers. Zo worden extra kosten en milieu belasting voorkomen en werkt iedereen in zijn eigen leefgebied waar hij of zij zich op zijn gemak voelt en optimaal kan presteren.

 

Bronsolution is uw projectpartner en uw contactpersoon en gesprekspartner. Vooraf wordt het project uitgebreid besproken en wordt de scope en demarcatie duidelijk bepaald. Daarnaast spreken we de verwachtingen naar elkaar uit. Als het pakket compleet is communiceert Bronsolution het project met Buoyancy Consultants. Bij grotere projecten gaan Bronsolution en Buoyancy consultants eerst gedurende een overeengekomen periode bij de klant zitten om alle project details duidelijk te hebben. Daarna wordt het project lokaal bij Buoyancy consultants uitgevoerd. U kunt het project realtime volgen door middel van de e-browser en een open project management systeem. Bronsolution zal u bezoeken voor meetings, reviews, progress besprekingen, etc. Uiteindelijk levert Bronsolution u het tekeningen pakket.

 

 Ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

 

              www.buoyancyconsultants.com